Wednesday, December 18, 2013

Collagen OH Collagen...

Hari nie aku nak story pasal collagen yang aku ambik bcoz ramai nor yang menanya aku nie...To be honest aku pun tak pasti mana yang cepat nie sebab tiap-tiap bulan aku menerai lain-lain collagen..Cuma aku boleh share la semua collagen berkesan cuma beza cepat dan lambat ja...
1st better aku share perbezaan muka aku sebelum menelan collagen nie..Comfirm tekejut beruknya..sambil pikir cam na la ada laki nak kat aku time nie kan...aku pun cam tuh gak..
#ini gambar tengah panas tau...tengok pun tau kan gelap
#belum dalam mall ka lampu biasa ka ada ag pic aku muka ag pucat..
# dah edit tetap nampak cam....aku pun takot tengok muka aku...


Aku mula dengan 1st time aku try makan collagen..collagen nie tak femes pun namanya swiss made perisa strawberi but tak dak effect langsung even dah kedarah 1bulan non-stop..Result yang aku boleh sampai kan memang menghampakan then aku try....

AuraWhite yang diheboh-hebohkan tuh testimoni gempak tuh but tak gempak pun...my mom telan sampai 4 botol tak dak kesan langsung nak kata sebab tak pantang? me and my mom tak minum nescafe punya lama sebab nak makan collagen punya pasal..

Maixara plak aku try tapi yang walaupun cuma 10 000 mg tapi kesan memang nampak nak dibandingkan aurawhite yang tinggi kandungan tapi tak dak kesan...Maixara aku memang puas hati 2 bulan aku makan nampak bezanya..Tapi aku suka menerai so aku try lak collagen lain..

Glutaking...ini paling debom la memang ketara nampak cerahnya aku boleh buktikan ok gambaq nie tengok pun tak edit punya...aku ambik glutaking nie tak sampai sebulan kesan aku dapat memang ketara memang aku puas hati beli glutaking nie walaupun mahai sikit tapi tak semahal aura white..
glutaking aku beli dengan harga rm100 ja sebotol kandungan hanya 30 000mg lebih rendah dari aura white...hahhah memang aku pangkah la aura white nie memang tak puas hati hahah...
ini kesan aku makan glutaking...yang baca boleh nilai sendiri ok..
 # boleh nilai sendiri kan
#nampak cam edit tak?

nie pic kat luar no need to edit kalo betul aku edit mesti skali seat belt tuh pun putih gak...hhehehe believe me glutaking tak femes mana tapi result memang puas hati la.. tapi sekarang nie aku menerai benda lain pulak hahahah suka menerai nak buat cam na...sekaran aku try perla coffee boleh tahan sedap coffee perla ni tak da kafien pun result tak perasan lagi sebab baru seminggu minum tengok la lepas sebulan cam na kalo ok mungkin aku continue la sebab glutaking mahai sikit perla nie murah sikit hahahhahah....Believe it or not cewah...tak caya cuba la glutaking jamin puas hati...

#SELAMAT MENCUBA YA...

2 comments:

  1. ha.ha..saya percaya akan komen awak tu,maixara ok tapi cam awak saya jugak suka try yg baru walau pun saya lelaki tapi minat pada kecantikan,kalau kita cantik pasangan kita pun dapat yg cantik tak pun boleh memilih sikit,he.he..

    ReplyDelete
  2. nshat sya, if awk dah rs glutaking bgus n truskn. sya bru aje order. smakin cntk

    ReplyDelete